A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Дитинства світ казковий

Дата: 01.06.2022 16:48
Кількість переглядів: 318

В перший літній день ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей. Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої крани і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.

Це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Цей день в національному природному парку «Кармелюкове Поділля» пройшов у вигляді веселого експресу ігор і витівок з гарним настроєм, добрими посмішками і заразливим сміхом.

До всієї малечі з вітаннями звернувся директор Парку Олександр Романчук: «Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що покаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів, чистого і мирного неба! Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!»

Під час заходу діти ділилися своїми мріями та бажаннями, розгадували загадки-цікавинки, досліджували що корисно вживати в їжу, а що ні, грали в ігри «Сліди-слідочки», «Асоціація», «Хто я?», виконували руханку «Австалійський дощ». Уся охоча дітвора взяла участь у конкурсі асфальтового живопису «Я і світ». А по завершенню – традиційне фіточаювання із солодощами.

Ігри, конкурси та забави на свіжому повітрі принесли дітям справжнє задоволення і, сподіваємось, залишаться в їх пам’яті надовго. Гарного усім літа, веселого відпочинку та щасливого дитинства!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь