Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відділ освіти, молоді та спорту Чечельницької селищної ради вітає всіх із закінченням цього нелегкого навчального року…

Дата: 09.06.2022 08:17
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

  Сьогодні останній дзвоник. Зазвичай, це свято. Хочеться, щоб цього року дзвоник пролунав для кожного з вас у рідній школі. Але війна, яку розгорнула проти нас росія, змінила наші плани. Та ми ж з вами ніколи не здаємось. Ви вже переможці, тому що кожен з вас впорався зі своїм завданням  завершити навчальний рік. Ви пройшли черговий рівень. І це не комп‘ютерна гра, а реальне життя, яке навчило мудрості. Бо доводилось швидко навчатись новим речам - і не тільки за шкільною програмою.

  У закладах загальної середньої освіти Чечельницької селищної ради в 2021/2022 навчальному році одержали свідоцтва про початкову освіту 132 учні, які закінчили четвертий клас. Базову загальну середню освіту здобули 130 дев’ятикласників, з них 11 отримали свідоцтво з відзнакою. Повну загальну середню освіту здобули 60 випускників 11-х класів (з них 4 внутрішньо переміщених осіб). За високі досягнення у навчанні золотою медаллю нагороджена 1 випускниця. Також за досягнення у навчанні 1 випускниця отримала срібну медаль.

   Дорогі випускникиДитинствощаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далінове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими.

   Завжди з повагою згадуйте своїх вчителів за те вічне, розумне, добре, що вони посіяли у ваших душах; несіть у свої сім’ї мир, спокій і радість, прислухайтесь до мудрих батьківських настанов.

   Низький уклін вам, дорогі вчителі! Ви подарували учням не лише міцні знання, але й тепло своїх сердець, частинку власної душі, навчили їх любити свій рідний край, цінувати батьків та сміливо крокувати у незвідане майбутнє.

   Щирі слова подяки і вам, шановні батьки!

  Разом із дітьми ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли духовному зростанню.

  Бажаємо всім миру, процвітання, віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у ваших оселях та родинах!

 

Випускникам 2022 року з вірою, надією у завтрашній день…

З Україною в серці…

Все буде Україна!!!

 

Випускники 22-го року,

Вашу юність спалила війна,

Ваші мрії згоріли на попіл,

Замість вальсу - сирени луна.

Випускникам 22-го року

Не постелять батьки рушники

У квітучу щасливу дорогу,

На їх долю - ракети лягли.

Випускникам 22-го року

Зруйнувала світанок війна.

Хтось притулок знайшов у Європі,

А когось захистила стіна.

Випускники 22-го року,

Ви сонця зустрінете схід,

І станцюєте вальс перемоги,

Зачекати лиш трішки слід.

Ви збудуєте іншу країну,

Україну відродите з попелу,

Ви є цвітом найкращої нації-

Випускники 22-го року.

Валентина Гнипа

                                                                     

 Відділ освіти, молоді та спорту Чечельницької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь