A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги учасників дорожнього руху!

Дата: 15.06.2022 15:55
Кількість переглядів: 260

Стартував місячник проведення комплексу організаційно-профілактичних заходів щодо зниження рівня аварійності на території Вінницької області.

З метою стабілізації ситуації, усунення причин і умов виникнення дорожньо-транспортних пригод, підвищення рівня дорожньої дисципліни відповідно до доручення ГУНП у Вінницькій області з 02 червня 2022 року по 03 липня 2022 року по всій території Вінницької області проводиться місячник безпеки дорожнього руху.

https://rada.info/upload/users_files/04325957/7e3bcdee08ad63cb2a41112df3434f1d.jpg

 

Під час проведення місячника сектором поліцейської діяльності ВП №1 Гайсинського РУП на території обслуговування куди входить Чечельницька СТГ буде здійснено ряд заходів щодо посилення контролю за безпекою дорожнього руху, дотримання Правил дорожнього руху його учасниками, запобігання загибелі та травмування людей на вуличній мережі та здійснено аналіз аварійних ситуацій обслуговуємої території серед основних причин дорожньо-транспортних пригод із постраждалими є перевищення швидкості руху. З цією метою водіям розповсюджено листівки інформаційного характеру із відображенням наслідків ДТП в яких загинули чи травмувались люди. В рамках акції створено додаткові автопатрулі, які наглядають за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед у дні підвищеної аварійності. Увага патрульних ще більше спрямована на виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання ДТП, це керування транспортними засобами у стані сп'яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного  режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами. Такі заходи пов'язанні з тим, що останнім часом на автошляхах збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

Фото без опису

Крім цього, співробітники груп реагування патрульної поліції постійно чергують на міських дорогах та розповідають водіям про основні правила, яких потрібно дотримуватись на автошляхах. Особлива увага поліцейських, які забезпечують безпеку дорожнього руху, зосереджена на припинення грубих порушень  ПДР та вже з перших днів акції виявили водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Фото без опису

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху до відповідального ставлення один до одного, дотримання швидкісного режиму, безпечної дистанції!

Не сідайте за кермо на підпитку!

Бережіть себе та своїх близьких!

З повагою, начальник сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 Гайсинського  РУП ГУНП у Вінницькій області підполковник  поліції 

Роман БАСАЛИГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь