Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Внесок платників Вінниччини до місцевої казни перевищив 3,7 млрд грн

Дата: 30.06.2022 09:59
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

 

Упродовж січня-квітня 2022 року платники Вінниччини перерахували до місцевого бюджету 3 млрд 706 млн 563,9 тис. грн податків, зборів та інших платежів. За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Оксани Домерат приріст проти минулорічного перевищив 559,4 млн грн.

За словами посадовця у трійці податків, що формують доходи бюджетів місцевих громад, на першому місці  податок на доходи фізичних осіб. На нього припадає більш ніж 70 відсотків коштів, перерахованих до місцевого бюджету, або 2 млрд 597 млн 857,4 тис. грн.

Наступний за розміром – єдиний податок. За 4 звітних місці його сума склала 571 млн 427,0 тис. грн, що складає майже 15,2 відсотка усіх надходжень до місцевої казни.

І завершує трійку лідерів – плата за землю, якої за січень-квітень 2022 року перерахували 286 млн 260,8 тис.грн, або понад 7,7 відсотків від загалу.

Тож, як підсумовує Оксана Домерат, бізнес Вінниччини у важкий час війни продовжує працювати та наповнювати місцеві бюджети, що у свою чергу, дає змогу територіальній владі здійснювати фінансування місцевих соціальних програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь