Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

«У звичаях, традиціях народу, ти душу України пізнаєш»

Дата: 04.07.2022 19:50
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Наша бібліотека є острівцем збереження національної культури, народних традицій і звичаїв, історії і культури. З цією метою для користувачів проводяться різноманітні масові заходи.

Частим гостем книгозбірні є вінничанин Віктор Афанасійович Косаківський, музеєзнавець, етнограф, фольклорист, археолог, народний майстер, педагог, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії та культури України факультету історії, етнології і права Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, дійсний член Центру дослідження історії Поділля член Національної спілки краєзнавців України, член науково-технічної ради Національного природного парку «Кармелюкове Поділля».

Віктор Афанасійович розповів про звичаї, повсякденне життя і традиції українців. Лекція-розмова пробудила цікавість до живої історії України, етнографії - своєрідним генетичним кодом пам’яті, який зберігає ідентичність і ментальність краю. Знати і помічати її – важливе завдання кожного з нас.

На завершення зустрічі бібліотекарі подарували видатному земляку на пам’ять цікаву книгу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь