A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Участь у супервізії, яку провів Вінницький обласний центр соціальних служб

Дата: 08.07.2022 10:17
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

07 липня 2022р. директор КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Богуш Сергій Володимирович та начальник відділу соціальної роботи з дітьми та сім’ями Лисенко Катерина Миколаївна взяли участь у супервізії, яку проводив Вінницький обласний центр соціальних служб в режимі онлайн. В ході проведення супервізії були розглянуті актуальні питання надання соціальних послуг особам/сім’ям,  які перебувають у складних життєвих обставинах.

Статтею 1 Закону України "Про соціальні послуги" супервізія визначена як професійна підтримка працівників, які надають соціальні послуги, спрямована на подолання професійних труднощів, аналіз та усунення недоліків, вдосконалення організації роботи, стимулювання мотивації до роботи, дотримання етичних норм та стандартів надання соціальних послуг, запобігання виникненню професійного вигорання, забезпечення емоційної підтримки і проводиться за рахунок власних коштів надавачів соціальних послуг.

Оскільки соціальна робота є багато аспектною за своїм змістом, професійними ролями, функціями, напрямами, результатами, системою. Це, з одного боку, визначає необхідність комплексного, системного підходу до управління соціальною роботою, а з іншого – потребує диференційованого підходу, коли враховуються конкретні завдання, спеціалізація професійної діяльності, реальний контекст соціального втручання та спрямованість соціальної послуги .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь