A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

На Вінниччині обговорили актуальні питання медичної галузі, як однієї із найважливіших сфер в умовах воєнного часу

Дата: 05.08.2022 15:28
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна спільно з начальником Інформаційно-аналітичного Центру медичної статистики області Василем Железняком зустрілися з головами територіальних громад.

Учасники онлайн зустрічі обговорили актуальні питання медичної галузі області.

Керівник профільного департаменту підкреслила, що під час війни співпраця закладів охорони здоров'я та влади на місцях є вкрай важливою.

“Медицина у воєнний час - одна із важливих галузей. З 24 лютого наша робота змінилася, адже ми з повністю цивільної медицини почали переходити на воєнні рейки. Кожна із ваших громад із обласного гуманітарного медичного хабу отримала неодноразово гуманітарну допомогу - медикаменти, розхідні матеріали, хтось отримав обладнання, функціональні ліжка.  І ми продовжуємо цю роботу. Голів територіальних громад також прошу звернути увагу на медичні заклади, які у вас є. Зараз нам як ніколи потрібно всім бути об’єднаними і працювати на нашу Перемогу”, - зазначила Ольга Задорожна.

Під час онлайн зустрічі начальник Інформаційно-аналітичного Центру медичної статистики Вінницької області Василь Железняк поінформував про зміни у законодавстві щодо удосконалення  надання медичної допомоги. Зокрема, він розповів про госпітальний кластер, особливості його визначення, а також про те, які госпітальні кластери планують створити у Вінницькому госпітальному окрузі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь