A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Надання соціальних послуг різним категоріям сімей, зокрема сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах по зоні обслуговування с. Тартак та с. Попова Гребля.

Дата: 12.08.2022 14:45
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

10 та 11 серпня поточного року відбувся виїзд директора   КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Богуша Сергія Володимировича спільно з начальником відділу Лисенко Катериною Миколаївною та фахівцем із соціальної роботи Ситник Наталією Михайлівною  для надання соціальних послуг різним категоріям сімей, зокрема сім’ям, які перебувають  у  складних життєвих обставинах по зоні обслуговування с. Тартак та с. Попова Гребля. 

             Під час відвідування фахівці перевіряли рівень забезпечення нагальних потреб дітей та підготовку до нового навчального року та опалювального сезону. З батьками проведені бесіди щодо належного виконання своїх обов’язків, дбайливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я дітей та недопущення жорстокого поводження з дітьми.

        Особлива увага приділялась сім’ям, в яких діти цілодобово перебували в інституційних закладах виховання та були змушені повернутись до батьків або осіб, які їх замінюють у зв’язку з введенням воєнного стану з метою інтеграції дітей у сімейне середовище.

         Також були відвідані опікунські сім’ї. Стан утримання та виховання дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування – належний.

Опікуни виконують свої обов’язки в повній мірі та належним чином.

          Всі ресурси у роботі з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, спрямовуються на те, щоб захистити дітей і, водночас, підтримати сім’ї, надати батькам усі можливості для належного виконання обов’язків щодо догляду та виховання дітей.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь