A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Семінар-нарада з керівниками закладів, завідувачами відділень та іншими посадовими особами, які відповідальні за надання соціальних послуг у територіальних громадах.

Дата: 18.08.2022 11:41
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

16 серпня поточного року Вінницьким обласним центром соціальних служб проведено семінар-нараду  з керівниками закладів, завідувачами відділень та іншими посадовими особами, які відповідальні за надання соціальних послуг у територіальних громадах. У нараді взяли участь директор  КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради  Богуш Сергій Володимирович та начальник відділу соціальної роботи з дітьми та сім’ями Лисенко Катерина Миколаївна.

Директор обласного центру Стоялова Олена Володимирівна проаналізувала організацію надання соціальних послуг сім’ям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах  у І - півріччі поточного року, рівень кадрового забезпечення, навантаження на 1 працівника по кількості сімей/осіб, які отримували комплексні соціальні послуги.

Заступник директора Вінницького обласного центру соціальних служб Ольга Слободяник здійснила огляд механізмів надання послуг в умовах воєнного стану та особливості їх застосування на рівні громади, здійснила детальний аналіз забезпечення сімей/осіббазовими соціальними послугами. Основними отримувачами соціальних послуг у І-півріччі стали: внутрішньо переміщені сім’ї; сім’ї/учасники АТО/ООС; сім’ї, в яких батьки або особи, які їх замінюють ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків; сім’ї, члени яких перебувають/перебували у конфлікті з законом; сім’ї опікунів/піклувальників; прийомні сім’ї; сім’ї, яким призначена державна допомога при народженні дитини;  сім’ї з дітьми з фізичними обмеженнями; Не залишились поза увагою сім’ї, діти  яких цілодобово перебували в інституційних закладах догляду та виховання. У Чечельницькій територіальнійгромаді  з початком воєнного стану в Україні із інституційних закладів догляду та вихованняповернулися 23 дитини з 15 сімей. Всі ці сім’ї охоплені соціальними послугами з метою інтеграції дітей у сімейне середовище,  дитячий колектив, громаду.

За результатами наради визначені пріоритетні напрямки роботи з окремими  категоріями отримувачів соціальних послуг у ІІ-півріччі, мета яких  – наблизити соціальні послуги до тих, хто їх найбільше потребує.

Наприкінці наради Стоялова Олена Володимирівна подякувала присутнім за роботу та зауважила, що завдяки спільній плідній співпраці можна удосконалити  та покращити систему соціальної підтримки населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь