A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Комісія з питань захисту прав дітей при Чечельницькій селищній раді.

Дата: 26.08.2022 13:20
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

25 серпня  під керівництвом  голови  Чечельницької територіальної громади Світлани Андріївни ПАЛІСІКИ відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дітей при Чечельницькій селищній раді.

На порядку денному розглядалося питання щодо забезпечення функціонування багатодітної  сім’ї на території  Чечельницької ТГ,досягнення порозуміння  між подружжям та  покращення умов проживання малолітніх дітей.

У ході засідання було заслухано інформаціюдиректора КУ «ЧСЦСС» Чечельницької селищної ради  Сергія Володимировича Богуша та фахівця із соціальної роботи Світлану Іллівну Шепітко, яка охарактеризувала умови проживання сім’ї, потреби дітей, відносини сім’ї  між подружжям, ставлення  батьків  до виконання  своїх батьківських обов`язків, забезпечення належного догляду за дітьми.

Начальник служби у справах дітей Чечельницької селищної ради Лариса Петрівна Стрельчук ознайомила батьків із Законом України “Про охорону дитинства”, в якому визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці та повідомила про відповідальність  у разі злісного невиконання батьками своїх обов’язків, недопущення фактів домашнього насильства.

За результатами засідання прийнято відповідні рішення, спрямовані на подолання складних життєвих обставин та забезпечення потреб дітей в рамках надання сім’ї комплексних соціальних послуг.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь