A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Надання консультацій щодо можливості оформлення соціальних виплат.

Дата: 02.09.2022 11:50
Кількість переглядів: 265

1 вересня поточного року відбувся виїзд директора КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Богуша Сергія Володимировича спільно з начальником відділу Лисенко Катериною Миколаївною по зоні обслуговування с. Бритавка. До відвідування сімей долучилась староста Бритавського округу Вдовиченко Вікторія Миколаївна та фахівець із соціальної роботи Горобець Олена Степанівна. Соціальною роботою охоплені внутрішньо переміщені сім’ї, сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах.

Під час відвідування фахівці перевіряли рівень забезпечення нагальних потреб дітей та підготовку до осінньо – зимового періоду. Надано консультації щодо можливості оформлення соціальних виплат.

Особлива увага приділялась внутрішньо переміщеним сім’ям з дітьми, які на сьогодні є найбільш вразливою категорією, оскільки такі сім’ї були змушені залишити свої домівки через повномасштабну війну росії проти України та облаштовувати своє життя майже з нуля. Внутрішньо переміщених осіб проінформовано про можливість отримати безкоштовну психологічну допомогу від фахівців Вінницького ОЦСС, надано довідник корисних контактів.

Також були відвідані сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю. Стан утримання та виховання дітей – належний. Батьки дотримуються рекомендацій лікарів відповідно до Індивідуальної програми реабілітації. Батьки виконують свої обов’язки в повній мірі та належним чином.

Всі ресурси у роботі з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, спрямовуються на те, щоб захистити дітей і, водночас, підтримати сім’ї, надати батькам усі можливості для належного виконання обов’язків щодо догляду та виховання дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь