Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Надання адресних соціальних послуг різним категоріям сімей

Дата: 09.09.2022 08:17
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

8 вересня відбувся виїзд директора   КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Богуша Сергія Володимировича спільно з начальником відділу Лисенко Катериною Миколаївною та фахівцем із соціальної роботи Ситник Наталією Михайлівною  для надання адресних соціальних послуг різним категоріям сімей, зокрема сім’ям, які перебувають  у  складних життєвих обставинах по зоні обслуговування с. Дохно та с. Бондурівка. 

             Під час відвідування фахівці перевіряли рівень забезпечення дітей до нового навчального року, наявність технічних засобів навчання та шкільного приладдя. Також здійснено перевірку щодо підготовки сімей до  опалювального сезону, проведено профілактичну бесіду щодо дотримання правил пожежної безпеки.

           Здійснено заходи щодо попередження проявів насильства в сім’ях, підвищення батьківського потенціалу сімей, надано рекомендації стосовно шляхів вирішення основних проблем, спрямовані на подолання складних життєвих обставин.

          Також були відвідані сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю та дітей, позбавлених батьківського піклування. Варто зазначити, що батьки виконують свої обов’язки в повній мірі та належним чином.  

           Всі ресурси у роботі з сім’ями спрямовані на підтримку соціально вразливих сімей з метою збереження сімейного середовища та забезпечення належного догляду та виховання дітей Чечельницької громади. 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь