A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Черговий виїзд КУ «Чечельницький ЦНСП» в село Білий Камінь для надання соціальних послуг людям похилого віку

Дата: 15.09.2022 16:42
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

 

15 вересня відбувся черговий виїзд начальника відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної  і  грошової допомоги  КУ «Чечельницький ЦНСП» – Лебідь О.П. та соціального працівника відділу – Мацюри А.В. в село Білий Камінь для надання соціальних послуг людям похилого віку, вивчення їх потреб, з'ясували проблемні питання та здійснили перевірку роботи соціальних робітників села – Химич О.І. та Марущак Н.І..

Основними завданнями КУ «Чечельницький ЦНСП» є визначення потреб населення Чечельницької територіальної громади у соціальних послугах та забезпечення високого рівня їх надання громадянам, відповідно до їх індивідуальних потреб з урахуванням віку, стану здоров´я, особливостей інтелектуального та фізичного розвитку, з дотриманням державних стандартів.

Перевіркою встановлено, що складені індивідуальні плани відповідають індивідуальним потребам отримувачів соціальних послуг. Соціальні робітники ввічливо та коректно ставляться до підопічних громадян та якісно надають їм соціальні послуги.

Поспілкувавшись з кожним отримувачем соціальних послуг села Білий Камінь, нарікань та недоліків не виявлено. Про, що свідчать задоволені відгуки підопічних.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь