A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Адміністрація КУ "Чечельницький ЦНСП" щиро вітає всіх отримувачів соціальних послуг з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Дата: 01.10.2022 13:43
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

1 жовтня вся Україна відзначає свято - День людей похилого віку. Це свято покликане звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей. Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина пам'ятала про свою історію, вшанувала і надала підтримку людям похилого віку, адже вони найбільше потребують нашої турботи і уваги.

Адміністрація КУ "Чечельницький ЦНСП" щиро вітає всіх отримувачів соціальних послуг з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Саме в цей день, завдячуючи підприємцям, фермерським господарствам та сільським товариствам Чечельницької громади всім отримувачам соціальних послуг відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги були вручені продовольчі та промислові набори.

Щиро дякуємо вам за вашу людяність та милосердя,  адже турбота про громадян поважного віку - справа кожного з нас.

Сьогоднішній день - це не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, осіб похилого віку та ветеранів. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.

Найбільше багатство літніх людей - їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь