Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Адміністрація КУ "Чечельницький ЦНСП" щиро вітає всіх отримувачів соціальних послуг з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Дата: 01.10.2022 13:43
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

1 жовтня вся Україна відзначає свято - День людей похилого віку. Це свято покликане звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей. Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина пам'ятала про свою історію, вшанувала і надала підтримку людям похилого віку, адже вони найбільше потребують нашої турботи і уваги.

Адміністрація КУ "Чечельницький ЦНСП" щиро вітає всіх отримувачів соціальних послуг з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Саме в цей день, завдячуючи підприємцям, фермерським господарствам та сільським товариствам Чечельницької громади всім отримувачам соціальних послуг відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги були вручені продовольчі та промислові набори.

Щиро дякуємо вам за вашу людяність та милосердя,  адже турбота про громадян поважного віку - справа кожного з нас.

Сьогоднішній день - це не лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, осіб похилого віку та ветеранів. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.

Найбільше багатство літніх людей - їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь