A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Житло для дітей - сиріт

Дата: 04.10.2022 14:45
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Святі покровительки Віра, Надія, Любов та матір їх Софія внесли свій почерк позитиву і в нашу Чечельницьку громаду. 3 жовтня відбулась ще одна яскрава подія – вручення ключів від квартири особі з числа дітей-сиріт Луценку Юрію Дмитровичу, 1991р.н. жителю с. Вербка Гайсинського району Вінницької області.

 Юрій Дмитрович перебував на черзі для отримання житла, як особа з числа дітей - сиріт та отримав довгоочікувану нерухомість за кошти  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно  – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Це двокімнатна квартира площею 40,3кв. метрів, що знаходиться в смт. Чечельник по вул. Гагаріна.

Ключі від квартири Луценку Юрію Дмитровичу вручив секретар Чечельницької селищної ради Схабовський Віктор Леонідович. Віктор Леонідович привітав чоловіка із омріяним власним житлом та побажав йому всіляких гараздів. «Це радісна новина для нашої громади адже, отримання власного житла  - це подія для будь-якої людини,  впевнений, що ця подія допоможе Вам у подальшому житті, сприятиме реалізації Ваших життєвих планів», - зазначив Віктор Леонідович.

Урочисто привітали Юрія Дмитровича також начальник відділу праці та соціального захисту – Козиренко О.В., директор КУ «  Чечельницький селищний центр соціальних служб»- Богуш С.В., начальник служби у справах дітей –Стрельчук Л.П. Чечельницької селищної ради.

Юрій Дмитрович щиро радіє появі власного житла.

Бажаємо сімейного затишку, здоров’я, добробуту, миру і злагоди, прожити на новому місці кращі роки свого життя.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь