A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Домашнє насильство – це злочин проти життя, здоров’я, честі та гідності особистості

Дата: 25.11.2022 15:26
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Для ознайомлення жителів громади з Міжнародним днем боротьби з насильством щодо жінок, який щорічно відзначається 25 листопада в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”  проведено зустріч з отримувачами соціальних послуг КУ «ЧСЦСС» Чечельницької селищної ради.

В акції взяли участь: директор КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Богуш Сергій Володимирович, начальник відділу соціальної роботи з дітьми та сім’ями Лисенко Катерина Миколаївна, начальник ССД Чечельницької селищної ради Стрельчук Лариса Петрівна, дільничий офіцер громади Ковтун Вадим Борисович та інспектор сектору ювенальної превенції Розвод Надія Володимирівна.

Метою зустрічі є привернення уваги мешканців громади до проблеми насильства в сім’ї щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, а також збільшити розуміння та обізнаність про проблему насильства та шляхи її вирішення, сприяти утвердженню ненасильницької ідеології в українському суспільстві.

Під час зустрічі було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу та розповсюджено інформаційні брошури та буклети із зазначенням номерів телефонів організацій та гарячих ліній у Вінницькій області, установ та органів, які надають допомогу особам або сім'ям, де вчинено насильство або існує загроза його вчинення.

В часи війни, жертви насильства, частіше соромляться просити про допомогу або банально не знають куди звертатися.

Також під час війни спостерігається загострення проблеми сімейного насильства, адже багато жінок не звертаються за допомогою, бо думають що вона «не на часі».

Закликаємо жінок не нехтувати власною безпекою, навіть коли загрозу несе близька людина, і не соромитись звертатись до фахівців.  

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь