Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ДСНС інформує !!!

Дата: 15.12.2022 15:40
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Новорічна ялинка

Наближається свято нового року, незабаром майже у кожній домівці засяє новорічна ялинка. Так, а чи кожен знає як правильно необхідно встановити чи прикрасити її? Отож служба порятунку нагадає ще раз правила встановлення новорічної ялинки.

- Ялинка повинна встановлюватись на стійкій основі; 

- Ялинку не слід встановлювати в проходах, біля виходів; 

- Ілюмінація повинна бути виконана з додержанням правил улаштування електроустановок, у разі використання електричної освітлювальної мережі без понижуючого трансформатора на ялинці можуть застосовуватися гірлянди тільки з послідовним увімкненням лампочок напругою до 12 В, потужність лампочок не повинна перевищувати 25 Вт, електропроводка до лампочок ялинкової ілюмінації повинна бути виконана гнучким проводом з мідними жилами, підключення гірлянд до мережі повинно виконуватись тільки за допомогою штепсельних зєднань;

- У разі виявлення несправності в ілюмінації (нагрів проводів, іскріння тощо) вона повинна бути терміново вимкнена, ні в якому разі не залишати ввімкненими гірлянди на ніч без догляду дорослих;

- Не дозволяється прикрашати ялинку целулоїдними іграшками, а також марлею та ватою, не просоченими вогнетривкою речовиною, застосовувати для ілюмінації ялинки свічки.

 Відділ забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області вітає всіх з наступаючим Новим роком та Різдвяними святами. Нехай святкування у ваших родинах буде безпечним та щасливим. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь