A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

КУ «Чечельницький ЦНСП» висловлює щиру подяку за отриману гуманітарну допомогу від міжнародної незалежної некомерційної медичної гуманітарної благодійної організації благодійного фонду «Лікарі без кордонів»

Дата: 16.12.2022 13:43
Кількість переглядів: 119

 

Фото без опису

   Комунальна установа «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради висловлює найщирішу вдячність за небайдужість та проявлену турботу та надану гуманітарну допомогу людям похилого віку, особам з інвалідністю, які частково не здатні до самообслуговування та отримують соціальні послуги у відділі соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги, у вигляді ковдр та гігієнічних наборів.

   Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і благополуччя громадян. Адже в наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприйняти чужі проблеми, як свої. Ваша підтримка є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України.

   Висловлюємо щиру вдячність за допомогу та проявлену турботу всій команді благодійної організації благодійного фонду «Лікарі без кордонів». Бажаємо Вам усіляких гараздів, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.  Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

      Слава Україні!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь