Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вітання та солодкі подарунки з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Дата: 11.01.2023 10:46
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

За дорученням голови Вінницької ОДА Сергія БОРЗОВА діти пільгових категорій ( діти з внутрішньо переміщених сімей та з багатодітних сімей, в яких виховуються п’ятеро і більше дітей) отримали вітання та солодкі подарунки з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Яскраве радісне свято для дітей та батьків організував творчий колектив комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Чечельницької селищної ради спільно з працівниками комунальної установи «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради.

Діти співали колядки, танцювали та веселились, поринувши в чарівну атмосферу зимових свят, забувши про війну і незручності, про те, що вони зараз далеко від рідних домівок.

На свято завітали: голова Чечельницької селищної ради – Світлана ПАЛІСІКА, начальник служби у справах дітей Гайсинської районної державної адміністрації – Таїса НАУМЕНКО та заступник директора – начальник відділу усиновлення та розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей – Галина ХРИПЛИВА, які побажали дітям безтурботного та щасливого дитинства, міцного здоров’я та щасливої долі, мирного неба та здійснення усіх найзаповітніших бажань!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь