A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ ТА ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ ЗАВАНТАЖУЙТЕ АКТУАЛЬНІ ФОРМИ ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО НЕЩАСНІ ВИПАДКИ НА ВИРОБНИЦТВІ

Дата: 27.01.2023 10:40
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

З 1 січня 2023 року уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, у разі нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання є Пенсійний фонд України.

 

Тож, повідомляти про настання нещасних випадків на підприємствах Вінницької області, роботодавці та заклади охорони здоровя зобов’язані Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області. Робити це необхідно за встановленими формами Додатків Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019року №337.

 

Скачати їх можна за посиланням

 

Додаток 1 https://cutt.ly/K2Lv4lj

 

Додаток 2 https://cutt.ly/X2LbsJA

 

Заклади охорони здоровя зобов’язані повідомити Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві у такі терміни:

невідкладно за телефонами контакт-центру 0800-219-108, для м. Вінниці - 50-88-81, 50-88-82, 50-88-83, або електронною поштою gu@vn.pfu.gov.ua

та протягом доби в паперовому вигляді за формою Додатку 1 до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

 

Керівники підприємств (установ, організацій), на території якого стався нещасний випадок  та/або гостре професійне захворювання (отруєння), зобов’язані повідомити про це Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області:

- протягом двох годин за телефонами контакт-центру 0800-219-108, для м. Вінниці - 50-88-81, 50-88-82, 50-88-83;

- та не пізніше наступного робочого дня на паперовому носії за формою Додатку 2 до будь-якого сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області. 

 

УВАГА! За несвоєчасне інформування про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємстві, посадові особи підприємств, установ, організацій притягаються до адміністративної відповідальності відповідно до статті 165-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь