Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

РОБОТА В СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ, ЦЕ ПЕРШ ЗА ВСЕ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ !

Дата: 27.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

     Працівники комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради, постійно дбають про те, щоб в умовах військового стану люди, які перебувають у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги.

     Турбота про людей – це основне завдання КУ «Чечельницький ЦНСП». Тому соціальні робітники роблять все можливе, щоб люди, які потребують соціальних послуг відчували себе захищеними громадянами та щоденно здійснюють клопітку роботу з надання соціальних послуг.

      З метою удосконалення якості надання соціальних послуг директором КУ «Чечельницький ЦНСП» - Таранець О.І., начальником відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги – Лебідь О.П. та соціальним працівником відділу – Мацюрою А.В. здійснено виїзд в с.Вербка та смт.Чечельник.

        Соціальні робітники завжди тримають зв’язок зі своїми підопічними та піклуються про них, враховуючи їх потреби в період військового стану та регулярних відключень електроенергії. Для підопічних зроблені запаси води, продуктів, медикаментів тощо. Враховуючи поточну ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки, але попри все вони можуть знайти підхід для кожної особи, яка потребує цієї підтримки.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь