A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

РОБОТА В СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ, ЦЕ ПЕРШ ЗА ВСЕ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ !

Дата: 27.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

     Працівники комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради, постійно дбають про те, щоб в умовах військового стану люди, які перебувають у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги.

     Турбота про людей – це основне завдання КУ «Чечельницький ЦНСП». Тому соціальні робітники роблять все можливе, щоб люди, які потребують соціальних послуг відчували себе захищеними громадянами та щоденно здійснюють клопітку роботу з надання соціальних послуг.

      З метою удосконалення якості надання соціальних послуг директором КУ «Чечельницький ЦНСП» - Таранець О.І., начальником відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги – Лебідь О.П. та соціальним працівником відділу – Мацюрою А.В. здійснено виїзд в с.Вербка та смт.Чечельник.

        Соціальні робітники завжди тримають зв’язок зі своїми підопічними та піклуються про них, враховуючи їх потреби в період військового стану та регулярних відключень електроенергії. Для підопічних зроблені запаси води, продуктів, медикаментів тощо. Враховуючи поточну ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки, але попри все вони можуть знайти підхід для кожної особи, яка потребує цієї підтримки.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь