A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Прийомні сім’ї в центрі уваги

Дата: 10.02.2023 14:23
Кількість переглядів: 96

9 лютого поточного року відбулась чергова зустріч директора КУ " Чечельницький селищний центр соціальних служб" Чечельницької селищної ради Сергія БОГУША, начальника відділу соціальної роботи з дітьми та сім'ями Катерини ЛИСЕНКО та психолога Надії СЄНЬКІНОЇ з прийомними сім'ями Чечельницької ТГ.

Мета подібних зустрічей - підтримка позитивного соціально-психологічного клімату в прийомних сім’ях, вивчення емоційного фону членів родини, обговорення найбільш актуальних питань для родини та пошук оптимальних шляхів подолання проблем, проведення заходів емоційного та психологічного розвантаження.

Подібні зустрічі необхідні для прийомних батьків та їх дітей з метою підтримки родини, забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, у розвитку та вихованні, та попередження емоційного вигорання прийомних батьків.

Також цього дня соціально-психологічна робота була проведена з багатодітною сім'єю, спрямована на покращення психоемоційного стану всіх членів сім’ї, подолання тривожності у дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь