A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Допомога від Благодійного фонду Let`s help

Дата: 14.02.2023 11:17
Кількість переглядів: 123

На території Чечельницької територіальної громади, Гайсинського району, Вінницької області функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради.

На даний час у відділенні стаціонарного догляду проживає 13-ть осіб, які через різні життєві обставини знайшли для себе саме «домівку» - теплу, затишну, що дає їм відчуття захищеності.

Коли спілкуєшся з кожним проживаючим у відділенні стаціонарного догляду, розумієш наскільки важливою є підтримка таких людей. Ці люди потребують спеціального догляду, підтримки та допомоги.

Відтак завдяки підтримці Благодійного фонду Let`s help особи похилого віку та особи з інвалідністю, які перебувають у відділенні стаціонарного догляду отримали вовняні безрукавки .

Директор КУ «Чечельницький ЦНСП» - Таранець О.І. та наші проживаючі відділення стаціонарного догляду, висловлюють слова вдячності Благодійному фонду Let`s help за те, що вони в тяжкий для України час, простягають руку допомоги та небайдужі до чужих життів. Разом ми зробимо цей світ ще кращим!

Працюємо за для перемоги!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь