A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Благодійність завжди була властива українському народу…

Дата: 23.02.2023 11:06
Кількість переглядів: 118

 

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує, а саме відділенню стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Чечельницький ЦНСП», в якому проживають люди, які є більш вразливі, які потрапили до відділення по різним життєвим обставинам та які так хочуть домашнього тепла та затишку.

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Завдяки підтримці та небайдужості Посухівського О.В., Лесика В.І., Гричулевича В.А., Горогошка В.О., Тодорашко Г.І., Козбана І.В., Козачка С.І., Войнаренка І.В., Чернеги Б.Ф., Безп’ятчука В.І., Стримби І.П., Шевчука В.С., Вівсяного В.П. та Попика В.Л. у відділенні стаціонарного догляду ведуться ремонтні роботи та було замінено кухонну стінку, витяжку, мойку, електроплиту та духову шафу.

Висловлюємо щиру подяку за надану допомогу у перетворенні відділення стаціонарного догляду у комфортний будинок для людей, які там проживають. Вдячні усім Вам за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку.

Ваша допомога – це неоцінений внесок у збереження стаціонарного відділення і, безсумнівно, відчутна підтримка Чечельницькій громаді. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде існувати і наша нація українців.

Непереможні – коли об’єднанні!

 

З вдячністю і повагою,

Адміністрація КУ «Чечельницький ЦНСП»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь