A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робочий візит начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова та першого заступника начальника Вінницької ОВА Наталії Заболотної зі всією своєю оперативною командою.

Дата: 24.02.2023 18:15
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

 

На терени нашої Чечельницької землі з робочим візитом в черговий раз завітали начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов,  перший заступник начальника Вінницької ОВА Наталія Заболотна зі всією своєю оперативною командою.

Небайдужих керівників видно відразу.

Не враховуючи сакральну дату ворога, річницю повномасштабного вторгнення, незламна команда продовжує допомагати жителям міст, сіл та селищ Вінницької області.

Сьогодні, в нашій громаді, багатодітним сім’ям, сім’ям, в яких виховуються дітки з обмеженими можливостями, родинам внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нас майже рік з дітьми, було передано продуктові набори, засоби гігієни та набори для побутових потреб.

В процесі роботи Сергій Сергійович і Наталія Михайлівна спілкувались з жителями селища та вирішували проблеми з якими люди звертались.

Не залишились поза увагою і наші військовослужбовці, адже ми мали честь вітати на Чечельниччині  генерал-лейтенанта Володимира Артюха,  радника начальника Вінницької обласної військової адміністрації, людини,  яка зробила чимало для формування сил оборони Вінницької області,  адже присвятивши 37 років служби Збройним Силам України, Володимир Миколайович найкраще знає всі проблеми та потреби військовослужбовців.

Щиро дякуємо начальнику Вінницької ОВА Сергію Борзову та вашій надійній команді за те,  що турбуєтесь про кожного та допомагаєте пережити наслідки війни.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь