A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Перша зустріч з отримувачами соціальних послуг, які перебувають на обліку отримувачів соціальних послуг у КУ «ЧСЦСС» Чечельницької селищної ради

Дата: 28.02.2023 16:57
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

27 лютого поточного року відбулась перша зустріч з отримувачами соціальних послуг, які перебувають на обліку отримувачів соціальних послуг у КУ «ЧСЦСС» Чечельницької селищної ради в рамках курсу «Самодопомога Плюс» [Self-Help Plus] (SH+). Курс був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) як груповий курс управління стресом, що складається із п’яти занять. Його можна використовувати для подолання стресу у дорослих та попередження психічних розладів у дорослих.

Спільно з психологом Надією Сєнькіною учасники курсу відпрацювали техніку «заземлення», яка допомагає сконцентруватися на важливому (сім’ї, дружбі, хобі, щоденних ритуалах, які приносять задоволення) й відійти від негативних спогадів, думок та подолання «емоційної бурі».

Викорінити стрес неможливо, але в наших силах освоїти навички керування стресом у складних життєвих ситуаціях, використовуючи знання та уміння, отримані на курсі. Наступна сесія курсу управління стресом – через тиждень.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь