Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Місія Міжнародного комітету порятунку (IRC) у Чечельницькій громаді

Дата: 28.03.2023 17:09
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Сьогодні, 28 березня 2023р., за дорученням селищного голови Палісіки Світлани Андріївни, директор комунальної установи «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Сергій Богуш разом з фахівцями Центру зустрічав представників Міжнародного комітету порятунку (IRC).

Міжнародний комітет порятунку представляв громадський активіст, commynity mobilizer  Іван Гев’юк.

Місія зазначеного комітету – допомога людям, чиє життя та засоби до існування були зруйновані конфліктами, війнами та катастрофами.

ВПО, що проживають на території  Чечельницької  громади,  людям похилого віку та особам з інвалідністю було надано алюмінієві пахвові милиці, ходунки та гігієнічні набори.

Сторони домовились і в подальшому співпрацювати для забезпечення доступу внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Чечельницькій громаді, до допомоги від міжнародних фондів.

Для довідки

Програми IRC розроблені для покращення здоров’я, безпеки, освіти, економічного добробуту людей. Комітет був заснований у 1933 році на заклик Альберта Ейнштейна. IRC працює в більш ніж 40 країнах світу і 26 містах США.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь