Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

«Самодопомога Плюс» (Self- Help Plus+).

Дата: 07.04.2023 15:51
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 

Сьогодні, 07.04.2023 року, відбулася завершальна зустріч з отримувачами соціальних послуг, які перебувають на обліку в КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради з курсу «Самодопомога Плюс» (Self- Help Plus+).

Даний курс був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я як груповий курс управління стресом та підходить для всіх випадків, коли є група населення, що постраждали від вкрай несприятливих умов.

Учасники зустрічі спільно із психологом Надією Сєнькіною пригадали вивчені техніки «Заземлення», яка допомагає сконцентруватися на важливому (сім’ї, дружбі, щоденних справах, які приносять задоволення) та «Відчіплення з Гачка» (виходити із стресового стану та відпускати проблеми які заважають рухатися в перед). Також вчилися «Створювати простір», «Проявляти доброту» та «Діяти згідно із власними цінностями». В основному зосередилися на цінностях, що ми можемо завжди діяти згідно із ними незалежно від стану здоров’я чи того, яка склалася важка життєва ситуація.

Вивчені техніки прості, доступні для будь якої людини. Їх можна використовувати при стресових ситуаціях не привертаючи уваги до себе та допомагати собі залишатися в ресурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь