A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Висловлюємо щиру подяку за підтримку…

Дата: 14.04.2023 10:35
Кількість переглядів: 110

 

Великдень - одне з найбільших та найшанованіших християнських свят, яке відзначають навесні і дуже важливо щоб воно завітало до кожного помешкання. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями на довгоочікуваний спокій на нашій рідній землі.

В той час, як Україна бореться проти російської агресії, кожен з нас складає своєрідний іспит на людяність. Допомога людям є надзвичайно важливою і необхідною.

За сприянням народних депутатів України Геннадія ВАЦАКА та Миколи КУЧЕРА , напередодні світлого свята Воскресіння Христового , всі отримувачі соціальних послуг КУ «Чечельницький ЦНСП» отримали Великодні Пасхи .

Разом з тим, мешканці нашої громади,  зокрема громадяни поважного віку, особи з інвалідністю, яких ми обслуговуємо,  відчули турботу і піклування, радість від спілкування, та щирі привітання від селищного голови Світлани ПАЛІСІКИ та директора КУ "Чечельницький ЦНСП" Ольги ТАРАНЕЦЬ, які додали їм святкового настрою.

Висловлюємо щиру подяку за підтримку, за те, що не залишились осторонь проблем всіх тих, хто потребує допомоги, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці!!!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь