Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відвідування отримувачів соціальних послуг с. Попова Гребля

Дата: 19.05.2023 10:37
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

18 травня поточного року відбувся виїзд директора КУ « Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Сергія БОГУША спільно з фахівцем із соціальної роботи Наталією ЗЕЛЕНЯНСЬКОЮ та начальником служби у справах дітей Чечельницької селищної ради Ларисою СТРЕЛЬЧУК для надання адресних соціальних послуг вразливим категоріям населення по зоні обслуговування с. Попова Гребля.

Проведено обстеження умов проживання у 4 сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах , в яких виховуються 12 неповнолітніх дітей.

Здійснено заходи щодо попередження проявів насильства в сім’ях, підвищення батьківського потенціалу сімей, надано рекомендації стосовно шляхів вирішення основних проблем, спрямовані на подолання складних життєвих обставин. Батькам надано вичерпні відповіді щодо оформлення соціальних виплат.

Також були відвідані сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю та дітей, позбавлених батьківського піклування. Варто зазначити, що батьки виконують свої обов’язки належним чином та в повній мірі.

Всі ресурси у роботі з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, спрямовуються на те, щоб захистити дітей і, водночас, підтримати сім’ї, надати батькам усі можливості для належного виконання обов’язків щодо догляду та виховання дітей.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь