Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Подарунки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Дата: 01.06.2023 14:37
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

До Дня захисту дітей працівники  Служби у справах дітей Чечельницької селищної ради привітали зі святом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

50 дітей Чечельницької громади отримали солодкі подарунки. Подарунки були придбані у рамках Програми « Реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021-2023 роки» за підтримки селищного голови Світлани Андріївни Палісіки, депутатів  та виконавчого комітету Чечельницької селищної ради.

  Від служби у справах дітей  Чечельницької селищної ради бажаємо всім дітям, їх батькам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам міцного-міцного здоров’я, добробуту, здійснення  всіх найзаповітніших  мрій, побільше посмішок, веселих хвилин життя і веселих літніх канікул.

  Щиро дякуємо  представникам місцевої влади за святкові подарунки, розуміння, підтримку, турботу та увагу до проблем дітей.
 

 

Начальник служби у справах дітей

Чечельницької селищної ради                                           Лариса СТРЕЛЬЧУК


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь