Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Психологічна допомога Захисникам та їхнім рідним у Чечельницькій громаді

Дата: 12.06.2023 09:18
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Під час широкомасштабного вторгнення багато українців стали на захист нашої держави. Щодня в районах бойових дій вони витримують значні психологічні навантаження та стрес, з якими інколи неможливо впоратися самотужки. Тому в умовах війни постали нові завдання перед психологічними службами, які працюють задля підтримки ментального здоров’я військовослужбовців.

09 червня 2023р психологом КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Оксаною Санжаревською та практичним психологом Надією Сєнькіною проведено другу зустріч з родинами Захисників смт. Чечельник.

Разом з психологом учасники пригадали вправи, вивчені на попередньому занятті «Допитливе споживання напою»,«Заземлення» та навчилися виконувати нові навички «Дотик як думки та почуття», «Думки в тілі», «Помічати й називати» та «Хмара думок» ,які допомагають краще зрозуміти, яким може бути наше життя, коли ми занурені в турботи та проблеми, як вони заважають чітко бачити життя, будувати плани на майбутнє, жити «тут і зараз», а не минулими/минулими подіями. З часом використання цих навичок стане легшим і автоматизованим.

Дбати про своє психічне здоров’я — це нормально. І останнім часом в Україні все більше людей готові змінювати своє ставлення до цього: спілкування з психологами чи психотерапевтами перестає бути табуйованою темою, а стає чимось звичайним, на кшталт пошуку свого сімейного лікаря.

Наступне заняття - через тиждень.

Психологічну допомогу можна отримати у центрі соціальних служб за телефоном 0502120732 або за адресою смт.Чечельник вул.Героїв Майдану,31 (3-й поверх адмінприміщення)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь