Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

В громаді відбулись заходи до Дня Конституції України

Дата: 29.06.2023 08:51
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

28 червня наша країна відзначала велике державне свято – День Конституції України. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

З нагоди Дня Конституції України в Чечельницькій громаді був проведений захід на підтримку Збройних Сил України,  відбулись урочистості. Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх, хто поліг за волю та незалежність України, воїнів, які загинули у війні росії проти України.

Голова Чечельницької територіальної громади Світлана Андріївна ПАЛІСІКА  привітала жителів та гостей громади зі святом, побажала міцного здоров’я, добробуту і затишку в родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці, нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності, перемоги та миру. Миру та спокою нашій благословенній Україні та кожному з нас впевненості, сили, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!».

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь