Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Психологічна підтримка внутрішньо переміщених осіб у смт.Чечельник

Дата: 07.07.2023 14:31
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Коли люди, які до нас прибувають із гарячих точок у перші дні думали про дах над головою, елементарне облаштування побуту – то тепер спостерігаємо наступну картину – переселенці потребують психологічної підтримки та розради. Тому активно зараз працюємо в цьому напрямку.

Сьогодні, 07 липня 2023 року, психолог КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Оксана Санжаревська спільно з фахівцем із соціальної роботи Кароліною Радзієвською провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами, що зараз проживають у Чечельницькій громаді .

Тема зустрічі -«Управління стресом».

Учасники заняття, спільно із психологом, вчилися виконувати техніку «Допитливе споживання напою» та «Заземлення», яка допомагає відчепитися від гачка важких думок і почуттів. Також вчилися спрямовувати свою увагу на проживання життя «тут і тепер», відійти від негативних спогадів, думок та подолання «емоційної бурі».

Позбавитися чи оминути стресові ситуації неможливо. Проте, можливо підготувати свій організм до виконання корисних дій/ритуалів, щоб у відповідний момент, від якого ніхто не застрахований, бути в ресурсі, надати собі, а можливо і людині, що поруч, допомогу.

Наступна зустріч для тих, хто дбає про своє психологічне здоров’я – через тиждень (вул Героїв Майдану,31 3-й поверх адмінбудівлі 0502120732 )

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь