A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

КОЖНА ЛЮДИНА ЗАСЛУГОВУЄ НА ГІДНУ СТАРІСТЬ І НЕ ПОВИННА ПОЧУВАТИСЯ САМОТНЬОЮ.

Дата: 14.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Працівники комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради незважаючи на важке становище,  спричинене війною,  продовжують працювати в установленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах війни громадяни похилого віку,  громадяни з обмеженими можливостями отримували необхідні соціальні послуги.

Наші соціальні робітники в умовах великого навантаження та емоційного напруження професійно поєднують у собі такі риси, як тактовність, чуйність, щирість та доброзичливість. Кожен робочий день вони турбуються про потреби своїх отримувачів соціальних послуг, забезпечують їх продуктами харчування, медикаментами тощо. Часто соціальний робітник - єдине джерело живого спілкування для самотніх, психологічна допомога для тих, хто занепав духом, дружня підтримка для тих, хто потребує поради чи сторонньої думки.

14 липня 2023року директором КУ «Чечельницький ЦНСП» – Таранець О.І., начальником відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги – Лебідь О.П. та соціальним працівником  відділу – Мацюрою А.В., здійснено перевірку роботи соціального робітника Войнаренко Н.М. по с.Вербка.  Під час спілкування з отримувачами соціальних послуг з'ясовано:  соціальний робітник на належному рівні надає соціальні послуги. Скарг і пропозицій щодо якості надання соціальних послуг догляд вдома та натуральної допомоги від підопічних не надходило.

Підтримка у складних життєвих ситуаціях людей, що потребують сторонньої допомоги, завжди було головним завданням КУ «Чечельницький ЦНСП».

Разом ми незламні і непереможні

Ми працюємо для Вас!

 

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь