A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

СЕРГІЙ БОРЗОВ – ЛІДЕР СЕРЕД ВІННИЧАН. ЙОМУ ДОВІРЯЮТЬ, І ВІН ВПЛИВАЄ

Дата: 15.09.2023 09:59
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

Такі дані соціологічного дослідження, проведеного компанією «Active Group» 29 серпня – 2 вересня:

«Хто з цих людей, на вашу думку, найбільше впливає на ситуацію у Вінницькій області?» 63,2% відпо­віли, що це Сергій Борзов, 41,1% – Володимир Гройсман, 25,2% – Петро Порошенко, 22,3% – Вячеслав Соколовий.

Уже зрозуміло, що з війною по­лі­тичні настрої на Вінниччині змінились. І мова не про партії. Тепер час лідерів і реальної роботи.

Відповідаючи на запитання «Яка цивільна структура, на вашу думку, докладає найбільших зусиль для реалізації оборонних заходів?», 39,6% респондентів повністю переконані, що це ОВА. 10,2% вважають, що це обласна рада, 18,1% – ще це рада територіальної громади. Жодна з цих структур – 15,5%, важко відповісти – 16,6%.

Щодо обізнаності про діяльність місцевих чиновників, то лідирує, знову ж таки, начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов – 74,1% респондентів чули про діяльність ОВА, 43,2% – про діяльність голови територіальної громади, 30,8% – про діяльність обласної ради (Вячеслав Соколовий).

Розподіл відповідей на запитання: «Як ви вважаєте, хто з них, у першу чергу, представляє інтереси Президента України Володимира Зеленського?» – виявився таким: Сергій Борзов – 52,4%, Вячеслав Соколовий – 5,4%, голова ОТГ – 8,3%, народний депутат від нашого округу – 7,6%, жоден з них – 10,3%, інший – 2,6%, важко відповісти – 13,4%.

Оцінка лідерів довіри за десятибальною шкалою виявилася такою: 

Сергій Борзов  – 6,23 бала, Ірина Борзова  – 5,82 бала, Лариса Білозір – 5,16 бала, Микола Кучер  – 4,93 бала, Сергій Моргунов  – 4,8 бала.

Майже половина виборців Вінницької області (47,4%) підтримали б Володимира Зеленського на виборах президента. Петро Порошенко  – 10,7%, Сергій Притула  – 7,8%, Дмитро Разумков – 3,3%, Юлія Тимошенко  – 3,2%, Ігор Смешко  – 2,4%, Олексій Арестович – 2,0%, Олег Ляшко – 1,5%, Олег Тягнибок – 1,1%, Володимир Бойко  – 0,6%. Шукав би когось іншого – 6,2%. Зіпсував би бюлетень – 1,0%. Не пішов би на вибори – 3,9%. Важко відповісти – 8,8%.

До речі, щодо проведення виборів, то Володимир Зеленський днями відповів: «Це питання не демократії або якихось процесів, це питання тільки безпеки».

За словами президента, необхідно зробити все, аби військові, які в окопах та на першій лінії, голосували. “Тобто вони відстоюють права людей, а самі не будуть мати прав голосувати. Це просто неможливо. Україна хоче, аби вибори були демократичними, а для цього повинні бути спостерігачі”, – пояснив він.

Зеленський поставив запитання, як спостерігачі перебуватимуть в окопах: “Ну, о’кей, якщо світ готовий нам надіслати людей, ми тільки за… Для нас головне не провести вибори, а визнати. Для нас, повертаючись до різниці між нами й нашими сусідами, для нас дуже важливо визнання виборів світом. Бо ми – демократична країна, за це і воюємо».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь