A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Податкова служба Вінниччини активізує і розширює співпрацю з платниками через Комунікаційну податкову платформу

Дата: 22.09.2023 09:03
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує про роботу Комунікаційної податкової платформи. Ця платформа допомагає якісно та оперативно комунікувати з бізнес-спільнотою та громадськістю регіону. 

Наразі, для ефективної роботи Комунікаційної податкової платформи на базі ГУ ДПС створена електронна скринька за адресою vin.ikc@tax.gov.ua.  

Отож представники бізнесу та громадськості Вінниччини мають змогу  звертатись до ГУ ДПС у області з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС. Окрім того через платформу можна надавати пропозиції щодо необхідності проведення різноманітних заходів за актуальною тематикою.  

Зверніть увагу! При направленні звернення чи пропозиції на зазначену електронну скриньку, для зворотного зв’язку – надання відповідей або інформації про проведення запланованого заходу, варто зазначити контактну інформацію запитувача (номер телефону, e-mail тощо).  

Сподіваємось, що такий формат спілкування сприятиме не тільки ефективній комунікації з бізнесом та громадськістю, а й дозволить враховувати їхню думку та побажання щодо прийняття певних управлінських рішень. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь