A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Надання соціальних послуг жителям села Попова Гребля

Дата: 03.10.2023 15:45
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Працівники комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради здійснили перевірку якості надання соціальних послуг жителям села Попова Гребля.

Соціальними послугами користуються 10 громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які проживають у селі Попова Гребля. Догляд та турботу забезпечує соціальний робітник відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги - Пастушенко Галина Терентіївна.

В результаті перевірки встановлено, що соціальний робітник неухильно виконує умови договорів та індивідуальних планів, дотримується графіка відвідувань. Всі підопічні Галини Терентіївни мають охайний вигляд, забезпечені продуктами харчування та необхідними медикаментами. У помешканнях пенсіонерів соціальний робітник підтримує порядок, дотримується санітарно-гігієнічних норм.

Спілкуючись з отримувачами соціальних послуг встановлено, що соціальний робітник до людей ставиться з повагою і турботою, а соціальні працівники координують роботу соціальних робітників та ведуть прийом громадян з надання різних видів соціальних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь