A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА РОДИН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ С.БРИТАВКА

Дата: 03.10.2023 16:52
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Сьогодні, 3 жовтня 2023 року, у приміщенні Бритавського старостинського округу, практичний психолог КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Надія Сєнькіна, спільно із фахівцем соціальної роботи Оленою Горобець, за підтримки старости села Бритавка Вдовиченко Вікторії Миколаївни, провела перше виїзне заняття з елементами тренінгу, із членами родин Захисників та Захисниць України.

Під час цієї сесії учасники тренінгу мали можливість познайомитися із практичним психологом центру соціальних служб Чечельницької ТГ, аби при потребі звернутися за підтримкою.

Сьогднішня тема заняття «Самодопомога Плюс» - «Управління стресом». Це груповий курс управління стресом, що складається із п’яти занять.

Мета курсу «Самодопомога Плюс» [Self-Help Plus] (SH+) звернути увагу на власне ментальне здоров’я, емоційний стан в стресовій ситуації. Презентовані вправи зручно використовувати у повсякденному житті, без зайвих витрат коштів та часу. Учасники заняття, спільно із практичним психологом, вчилися виконувати техніку «Допитливе споживання напою» та «Заземлення», яка допомагає відчепитися від гачка важких думок і почуттів. Також вчилися спрямовувати свою увагу на проживання життя «тут і тепер», відійти від негативних спогадів, думок та упоратися із «емоційними бурями».

Ми не можемо уникнути стресових ситуацій, проте ми можемо підготувати свій організм до них, аби наші вчинки чи слова були структуровані та ефективні.

Наступна зустріч запланована через тиждень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь