A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Подяка від міністерки соціальної політики України, директорки Alinea International Ltd, проєкту SURGe

Дата: 16.10.2023 09:17
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Ми звикли озвучувати тільки нагальні соціальні проблеми нашого суспільства та шляхи їх подолання і зовсім не вміємо говорити про досягнення…

Дуже горді отримати подяку від міністерки соціальної політики України, директорки Alinea International Ltd, проєкту SURGe та найголовніше – усвідомлювати, що ми змогли прийняти участь в удосконаленні нормативних документів.

Міністерство соціальної політики в співпраці з проектом „Супровід урядових реформ в Україні” (далі – проект SURGe), що виконується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, розроблено проект Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей / осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах . Метою розробки проекту стандарту є конкретизація змісту цієї соціальної послуги в контексті розвитку соціальних та батьківських компетенцій батьків або осіб, які їх заміняють, задля підвищення їхньої спроможності здійснювати догляд та виховання дитини в сім’ї. Проект стандарту розроблено з урахуванням змін, які відбулися в законодавстві України щодо системи організації та надання соціальних послуг за останні роки, та базується на найкращих міжнародних практиках. Враховуючи актуальність соціальної послуги соціального супроводу сімей / осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, в забезпеченні соціальної підтримки сімей з дітьми, її значення для попередження інституалізації дітей, важливо забезпечити якісне пілотування проекту стандарту перед прийняттям рішення щодо подальшого його затвердження. Пілотування дозволить врахувати практичний досвід надавачів соціальних послуг, визначити відповідність змісту та запропонованих у проекті стандарту інструментів, очікуваним результатам від надання цієї соціальної послуги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь