A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

18 жовтня було проведено тренінг на тему: «Емоційне вигорання»

Дата: 19.10.2023 15:57
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

18 жовтня в комунальній установі «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради за підтримки БФ «Право на захист» проєкт PWJ, було проведено тренінг на тему: «Емоційне вигорання».

З метою профілактики емоційного вигорання у тренінгу взяли участь працівники відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги при Чечельницькій ТГ.

Під час війни суспільство перебуває на стадії перезавантаження. Тобто ми зараз не прийшли в якусь точку, де розуміємо чітко наші виклики та проблеми. Вони змінюються дуже швидко. Тому головні вимоги цього часу- це стресостійкість. Швидко приймати рішення й адаптуватись під потреби й вимоги суспільства.

Працівники установи під час тренінгу виконували різноманітні тренінгові вправи з метою підвищення мотивації, зміцнення психологічного здоров’я, зниження загального рівня стресу та психологічного розвантаження.

Всі учасники відмітили, що тренінг був корисним для них, допоміг усвідомити, як працювати так, щоб уникнути емоційного вигорання та що робити у випадку виникнення ситуації подібної до вигорання. Також висловили вдячність працівникам БФ "Право на захист" за цікаву та корисну тему тренінгу.

Ми сильні, тому що разом!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь