A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Допомога та підтримка осіб похилого віку та людей з інвалідністю

Дата: 31.10.2023 15:32
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Праця з людьми завжди нелегка і дуже відповідальна,  особливо,  коли це люди, що належать до найуразливіших категорій суспільства,  -  пенсіонери,  особи з інвалідністю,  одинокі громадяни похилого віку тощо.  До кожного з них треба знайти особистий підхід,  підібрати правильні слова,  проявити максимум співчуття,  тактовності, людяності.

Відділ соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги комунальної установи «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг»  Чечельницької селищної ради активно працює у напрямку покращення якості допомоги та підтримки осіб похилого віку та людей з інвалідністю.

З метою перевірки роботи соціальних робітників, а також відвідування самотніх літніх людей,  вивчення їх потреб та вирішення проблемних питань, начальником відділу  Олександрою Лебідь та соціальним працівником відділу Аліною Мацюрою  відбувся виїзд в с.Тартак.  Спілкуючись з особами похилого віку та особами з інвалідністю,  вкотре переконуємось про важливі та найбільш затребувані послуги - догляд вдома і натуральна допомога.  Ці соціальні послуги дають можливість долати всі труднощі сьогодення,  а соціальні робітники є їхньою надією та опорою в складних життєвих обставинах.

Працюємо разом до перемоги!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь