Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

3 грудня – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2023 08:20
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

 

Щорічно 3 грудня відзначають Міжнародний День людей з інвалідністю. Його було засновано 14 жовтня 1992 року Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю.

   Міжнародний день людей з інвалідністю не є святома покликаний привернути увагу до проблем цих людейзахисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

   Відзначаючи Міжнародний день людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до осіб з інвалідністю визначає ступінь цивілізованості суспільства. Захищаючи гідність таких особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя.

   Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з обмеженими можливостями, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують допомоги і уваги.

 

З повагою

апарат КУ «Чечельницький ЦНСП»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь