A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА СІМЕЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 22.12.2023 13:09
Кількість переглядів: 77

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

21грудня 2023 року у приміщенні Поповогребельського старостинського округу практичний психолог КУ «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Чечельницької селищної ради Надія Сєнькіна провела виїздну сесію із членами родин Захисників України. Тема сесії Самодопомоги Плюс - «Відчіпляємося від гачка».

Основною метою заняття було продовжувати стимулювати учасників тренінгу на власне здоров’я, емоційний стан в стресовій ситуації.  Учасники заняття, спільно із психологом,пригадали вже знайомі вправи «Допитливе споживання напою»,«Заземлення» та вчилися виконувати нові техніки «Дотик як думки і почуття», «Думки в тілі», «Помічати й називати» та «Хмара думок», які допомагають краще зрозуміти те, що означає «бути на гачку» та як це «відчепитися від гачка», зрозуміти яким стає наше життя, коли ми в полоні турбот і проблем, як вони можуть заважати нашій здатності чітко бачити життя, будувати плани на майбутнє, жити «тут і тепер», а не минулим/минулою подією.

В підсумку, було зауважено, що важливо практикувати навички з цього курсу, тому що при стресовій ситуації людина зможе ефективно застосувати їх у житті. Необхідно практикувати, хоча б по кільках вилин на день. Згодом, використання цих навичок стане більш простим та автоматичним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь