A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

КУ "Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг" Чечельницької селищної ради інформує

Дата: 18.01.2024 14:05
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

З початком нового року відділ соціальної допомоги за місцем проживання / перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги  при комунальній установі «Чечельницький селищний центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради продовжує працювати та дбати про те, щоб в умовах військового стану люди похилого віку та особи з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують соціального обслуговування, отримували якісні соціальні  послуги, необхідну підтримку та допомогу.

Важливо враховувати, що отримувачі соціальних послуг відносяться до більш вразливих верств населення тому саме для цього соціальні робітники забезпечують захист цих людей. Соціальні робітники надають допомогу категоріям населення Чечельницької громади відповідно до вимог чинного законодавства. Для цього з метою контролю надання соціальних послуг начальником відділу – Олександрою Лебідь та соціальним працівником відділу – Аліною Мацюрою здійснено перевірку роботи соціальних робітників по смт Чечельник. Під час перевірки встановлено, що соціальні робітники відповідально відносяться до життя та здоров’я своїх підлеглих.

Комунальна установа й надалі працюватиме над підвищенням спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами та поліпшенням охоплення послугами вразливих груп населення.

Боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь