Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Спроможність Чечельницької громади репрезентує Чечельницький профільний ліцей…

Дата: 29.01.2024 11:36
Кількість переглядів: 103

Спроможність Чечельницької громади репрезентує Чечельницький профільний ліцей…

 

17 січня 2024 року затвердженням Чечельницького профільного ліцею у Департаменті гуманітарної політики Вінницької ОДА підтверджено спроможність Чечельницької громади…

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Любов Роєнко пройшла співбесіду на погодження в смт Чечельник профільного ліцею.

Звідси, у серпні 2024 року в Чечельницькому ліцеї буде відкрито другий профіль – англійська мова.

Даний ліцей було презентовано начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту як такий, що забезпечить здобуття повної загальної середньої освіти з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту» до ліцею щодо безпечного, інклюзивного та цифрового освітнього простору, демографічних показників розвитку, спроможності територіальної громади, профілізації старшої профільної школи і необхідності охоплення на території Чечельниччини усіх профілів навчання, визначених законодавством, з метою гарантування і забезпечення права кожного учня на вибір відповідного профілю навчання.

Педагогічний склад Чечельницького ліцею спроможний забезпечити якісну освітню діяльність. У ліцеї працює 44 педпрацівники. Мають вищу освіту 39. З них: учителів-методистів – 5, старших учителів – 7; спеціалістів вищої категорії – 19, спеціалістів І категорії – 13, спеціалістів ІІ категорії – 5.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту дякує селищному голові Світлані Палісіці та депутатському складу за підтримку та виконання законодавчої бази Президента України: Закону України «Про освіту» та Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо формування у Чечельницькій територіальній громаді якісної мережі освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь