A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ПОДЯКА ЗА ТУРБОТУ – НАЙВИЩА ОЦІНКА ДЛЯ СОЦІАЛЬНИХ РОБІТНИКІВ

Дата: 28.02.2024 15:14
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Головне в роботі   КУ «Чечельницький ЦНСП» покращити якість життя людей, які потрапили у складні життєві обставини, визначити рівень складності наявних проблем, їх вплив на життєдіяльність, індивідуальні потреби в отриманні соціальних послуг, а також спроможність людей самостійно подолати або мінімізувати негативний вплив таких обставин.

Працівники КУ «Чечельницький ЦНСП» дбають про те, щоб в умовах військового стану люди похилого віку та особи з інвалідністю отримували необхідні соціальні послуги. Саме для цього директор КУ «Чечельницький ЦНСП» – Таранець О.І., начальник відділу соціальної допомоги за місцем проживання/перебування та надання адресної натуральної і грошової допомоги – Лебідь О.П. та соціальний працівник відділу – Мацюра А.В. здійснюють перевірки роботи соціальних робітників.

Праця соціального робітника – це дуже важка робота, оскільки більшість людей, які отримують соціальні послуги – це літні, важкохворі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Вони потребують не лише допомоги з господарством, а також і підтримки, розуміння. У спілкуванні з підопічними соціальні робітники прагнуть підтримувати їх стабільний психоемоційний стан.

Від отримувачів соціальних послуг постійно надходять слова подяки, що є самою високою оцінкою роботи соціальних робітників.

Україна починається з тебе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь