A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА

Дата: 10.03.2024 15:34
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Шановні землевпорядники!

 

Щиро вітаю з професійним святом - Днем землевпорядника усіх фахівців, професіоналів, які обрали такий не легкий, але надважливий напрямок!

Розвиток суспільства у всі часи був пов'язаний саме із землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства. Важко переоцінити внесок землевпорядників у забезпечення охорони земельних ресурсів, створення сприятливого екологічного середовища і формування раціональної системи використання земель.

Сучасний землевпорядник – це фахівець в галузі державного управління, економіки, екології, права, сільського господарства, територіального планування, геоінформатики, який має вміти якісно і на високому кваліфікаційному рівні готувати управлінські й проектні рішення, розробляти документацію із землеустрою.

Переконаний що ваша наполеглива щоденна праця й надалі сприятиме зміцненню землевпорядної служби та буде запорукою її успішного розвитку. 

Від вашого професіоналізму залежить, наскільки по-господарськи використовується земля та в якому стані вона буде передана нащадкам.

Тож у цей весняний день бажаю вам міцного здоров’я, миру, щоб поруч з вами завжди були людська вдячність, шана й повага, а в серцях множилася любов до рідної землі і не згасало бажання зберегти її красу та щедрість для прийдешніх поколінь!

 Селищний голова                                                        Світлана ПАЛІСІКА               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь