A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Дата: 27.03.2024 13:00
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

     27 березня 2024 року між Чечельницькою громадою в особі селищного голови Світлани ПАЛІСІКИ та міжнародною некомерційною неурядовою християнською організацією Medairв особі Координатора філії в УкраїніРут Бернс беручи зацікавленість сторін у співпраці у наданні гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб підписано Меморандум про співпрацю.

Співпраця в рамках цього Меморандуму буде здійснюватись у Чечельницькій громаді до кінця 2024 року. Сторони домовились докладати спільних зусиль, які визначають пріоритетність комплексного підходу до активної інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громаду, розробляти довгострокові стратегії та шукати довготривалі рішення, які сприятимуть покращенню рівня життя ВПО.

MEDAIR представляли заступник керівника Вінницького офісу Ніна ЛІСНА та фахівець по роботі з ВПО Світлана БОНДАР.  Директор комунальної установи «Чечельницький селищний центр соціальних служб» Сергій БОГУШ інформував про потреби внутрішньо переміщених осіб та надав їх контакти для здійснення подальших візитів за місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь